Outlook-ohjelmien päivittäminen

Sähköpostiohjelmissa tulisi aina olla uusimmat päivitykset asennettuna. Elisa Toimisto ja Elisa Toimisto 365 -asiakkaille tämä on erityisen tärkeää.

Jos olet jo pitänyt tietokoneesi, ohjelmistosi ja selaimesi päivitykset ajan tasalla, sujuu palveluiden käyttö ongelmitta.

Päivittämättömät asennukset Windowsissa, sähköpostiohjelmissa ja selaimessasi saattavat aiheuttaa ongelmia palveluiden käytössä ja sähköpostin toimivuudessa.

Ohjelmistot pysyvät ajan tasalla alla olevan ohjeen mukaan.

Outlook 2007 ja Outlook 2010 -ohjelmiin tulee olla asennettu tärkeä 2012 julkaistu päivityspaketti

Tietyt päivityspaketit tulee olla asennettu Outlook 2007 ja Outlook 2010 -sähköpostiohjelmiin. Ilman kyseisiä päivityksiä ei sähköposti toimi Outlook-ohjelmissa. Päivitykset asentuvat alla olevien ohjeiden mukaan Windows Updatesta.

Tarkempaa tietoa englanniksi päivityspaketeista Microsoftin sivuilla

1 2

Outlookin ja Windowsin päivittäminen

Windowsin päivitykset ovat yleensä automaattisia. Varmista, että uusimmat päivitykset ovat asennettu ja, että myös Outlook päivittyy automaattisesti avaamalla Windows Update Ohjauspaneelista.

Windows Update avaaminen Ohjauspaneelista:

Windows 8 ja 8.1

  1. Pyyhkäise näyttöä oikeasta reunasta vasemmalle tai vie hiiri ruudun oikeaan yläkulmaan. Valitse avautuvasta valikosta Hae.
  2. Kirjoita hakukenttään windows update ja paina haun löytämää kuvaketta. Jos haku ei löydä Windows Updatea, hae ensin ohjauspaneeli ja avaa Windows Update sieltä.

Windows 7 ja Vista

  1. Avaa Käynnistä-valikko ja kirjoita hakukenttään (Kaikki ohjelmat -alla) Windows Update.
  2. Avaa Windows Update hakutuloksen kuvakkeesta.

Outlookin ja Windowsin päivittäminen

Tarkasta avautuvasta Windows Updatesta, että Päivitysten vastaanotto -kentässä lukee Windowsille ja muille tuotteille. Tällöin myös Outlook-sähköpostiohjelma ja muut Microsoftin ohjelmat päivittyvät Windows-päivitysten yhteydessä.

Jos kohdassa lukee Vain Windowsia varten, paina alempaa Hanki päivityksiä muihin Microsoft-tuotteisiin -kohdasta Lisätietoja ja avautuvalta sivulta ruksaa Hyväksy ja paina Asenna:

Jos Hanki päivityksiä muihin Microsoft-tuotteisiin -ikkunaa ei näy, paina vasemmalta Muuta asetuksia:

Ruksaa avautuvasta ikkunasta kohta Anna minulle muiden Microsoft-tuotteiden päivitykset, kun päivitän Windowsin ja paina OK.

Varmista myös, että tärkeät päivitykset ovat määritetty asentumaan automaattisesti (kuten kuvassa).

Windows on nyt määritetty vastaanottamaan päivityksiä myös Outlook-sähköpostiohjelmaan ja muille Microsoftin tuotteille.