Häiriö- ja muutostiedotteiden tilaaminen

Elisa tiedottaa laajamittaisista häiriöistä ja muutostöistä osoitteessa www.elisa.fi/tiedotteet. Häiriöistä löytyy lisäksi tietoa Häiriökartastamme osoitteessa www.elisa.fi/hairiokartta.

Häiriö- ja muutostiedotteet voi tilata sähköpostiin tai tekstiviestinä. Kirjautumalla Yritysten Oma Elisaan tästä pääset jättämään tiedot.

Oma Elisan Tilaa muutos- ja häiriötiedotteita –osiossa voidaan määrittää minkä palvelun tiedotteita halutaan vastaanottaa. Matkapuhelinverkon tiedotteissa voidaan valita haluttu alue. Tekstiviestillä tulevien tiedotteiden tiedotusaikaa voidaan rajata ettei viestit häiritse öisin. Tiedotteille on myös mahdollista asettaa tilapäinen tauko esimerkiksi lomien ajaksi.

Tiedotteita voidaan tilata suomen- tai englanninkielellä.

Oma Elisan tiedotuslistoilla hallitaan Elisan yleisiä häiriö- ja muutostiedotteita. Niitä ei ole kohdistettu yrityksen omiin palveluihin ja niiden yksittäisiin vikatilanteisiin.

Vikatilanteiden yhteyshenkilötiedon päivittäminen

Päivitä vikatilanteen yhteyshenkilö ajantasalle niin saat ilmoituksen Elisan havaitsemista vikatilanteissa. Elisan viankorjauksella on nopeasti käytettävissä oikea yhteyshenkilö jolloin viankorjaus helpottuu ja nopeutuu. Katso lisää ohjeita yhteyshenkilön päivittämisestä.